Συμπληρωματικό

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς που κάνετε χρήση του κοινωνικού φορέα ασφάλισης και επιθυμείτε συμπληρωματική κάλυψη των δαπανών υγείας, προκειμένου να εξασφαλίσετε αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας για εσάς και την οικογένειά σας καλύπτοντας ταυτόχρονα και την πρωτοβάθμια περίθαλψη με προσιτό κόστος. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά (από 45 ημερών μέχρι 18 ετών) & ενήλικες μέχρι 60 ετών.

Τα οφέλη που απολαμβάνετε με το πρόγραμμα “Συμπληρωματικό” είναι τα εξής:

    • 90% κάλυψη των εξόδων νοσηλείας μετά την αφαίρεση του ποσού της απαλλαγής, σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο ή 100% κάλυψη εξόδων νοσηλείας μετά την αφαίρεση του ποσού της απαλλαγής εάν επιλέξετε νοσηλεία σε Συμβεβλημένο Νοσοκομείο.
    • Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις
    • Προσιτό κόστος ασφάλισης.
    • Έχετε τη δυνατότητα νοσηλείας μέχρι τη θέση Α’.
    • Σε περίπτωση νοσηλείας σας σε κρατικό νοσοκομείο για νοσηλεία για την οποία δεν θα ζητήσετε αποζημίωση σας δίνεται Ημερήσιο Επίδομα.

Η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει επίσης το πρόγραμμα “Νέο Συμπληρωματικό” το οποίο απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες έως 65 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2109093000.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Παρακαλούμε συμπληρώστε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τα στοιχεία σας και το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και ο αρμόδιος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ


Προγράμματα
Εθνική & Υγεία