Ατομικό Συνταξιοδοτικό Εφάπαξ Ασφαλίστρου

Το Ατομικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα Εφάπαξ Ασφαλίστρου της Εθνικής Ασφαλιστικής, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο ένα κεφάλαιο που έχετε στη διάθεσή σας μεριμνώντας από σήμερα για τη διατήρηση του βιοτικού σας επιπέδου ισοβίως.

Με το πρόγραμμα αυτό, καταβάλλοντας ένα εφάπαξ ποσό σήμερα, εξασφαλίζετε ένα προκαθορισμένο εγγυημένο μηνιαίο ποσό σύνταξης στην ηλικία συνταξιοδότησης που εσείς θα επιλέξετε.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς που έχετε καταφέρει να αποταμιεύσετε ένα μικρό ή μεγάλο χρηματικό ποσό και επιθυμείτε να ενισχύσετε το μελλοντικό σας εισόδημα όταν δεν θα εργάζεστε πλέον. Απευθύνεται και στους ανθρώπους που επιθυμούν τη δυνατότητα άμεσης συνταξιοδότησης και σε αυτούς που είναι προσφάτως συνταξιοδοτούμενοι και μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ποσό που έχουν στη διάθεσή τους για να εξασφαλίσουν ισοβίως ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης.

Τα οφέλη που απολαμβάνετε με το “Ατομικό Συνταξιοδοτικό Εφάπαξ Ασφαλίστρου” είναι τα εξής:

  • Εγγυημένη και ισόβια παροχή.
  • Δυνατότητα προγραμματισμού του μέλλοντος, σήμερα. Επιλογή του ποσού της μηνιαίας σύνταξης τη στιγμή που αρχίζετε το πρόγραμμα και όχι κατά την ηλικία συνταξιοδότησης, με αποτέλεσμα να γνωρίζετε εκ των προτέρων το ποσό της σύνταξης που θα σας καταβληθεί, τη χρονική στιγμή που επιλέξατε.
  • Ευελιξία
   • στην επιλογή του επιθυμητού ποσού της μηνιαίας σύνταξης (με ελάχιστο ποσό τα 100€), της περιόδου αναμονής έως την καταβολή της σύνταξης (με δυνατότητα και άμεσης συνταξιοδότησης) και της ηλικίας έναρξης συνταξιοδότησης (με ελάχιστη ηλικία τα 50 έτη και μέγιστη τα 75).
   • στην επιλογή της παροχής (καταβολή μηνιαίας Σύνταξης ή δυνατότητα μετατροπής του συσσωρευμένου κεφαλαίου σας σε Εφάπαξ ποσό πριν την έναρξη της συνταξιοδότησης).
  • Εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων. Επιλογή της εγγυημένης περιόδου καταβολής της σύνταξης, που σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέγετε τη διάρκεια που θα είναι οι αγαπημένοι σας εξασφαλισμένοι, ακόμα και αν σας συμβεί το απρόοπτο (αφού η μηνιαία σύνταξη θα συνεχίσει να καταβάλλεται σε αυτούς για όλη τη διάρκεια της εγγυημένης περιόδου).

Επιπλέον παροχές του προγράμματος

  • Αύξηση των αναμενόμενων απολαβών σας συμμετέχοντας σε τυχόν επιπλέον αποδόσεις.
  • Ασφαλιστική προστασία της αποταμίευσής σας σε περίπτωση απώλειας ζωής πριν τη συνταξιοδότηση, με επιστροφή του ποσού που έχετε αποταμιεύσει στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  • Δυνατότητα είσπραξης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης από το ασφαλιστήριο.

5 Σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε το “Ατομικό Συνταξιοδοτικό Εφάπαξ Ασφαλίστρου”

1. Εγγύηση. Το ποσό της Σύνταξης είναι εγγυημένο και προκαθορισμένο από την έναρξη του προγράμματος.

2. Εξασφάλιση. Η Σύνταξή σας είναι μηνιαία και ισόβια, ενώ με την επιλογή της εγγυημένης περιόδου καταβολής της σύνταξης εξασφαλίζονται και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα και αν σας συμβεί το απρόοπτο.

3. Αποταμίευση χωρίς ρίσκο. Το πρόγραμμα διατίθεται με εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο.

4. Δυνατότητα δημιουργίας σύνταξης και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

5. Ευελιξία στην επιλογή της παροχής. Δυνατότητα επιλογής είσπραξης Εφάπαξ ποσού (αντί της καταβολής Σύνταξης) για την κάλυψη των μελλοντικών οικονομικών σας αναγκών.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Παρακαλούμε συμπληρώστε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τα στοιχεία σας και το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και ο αρμόδιος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ


Προγράμματα
Εθνική & Σύνταξη