Αποταμιευτικό Πρόγραμμα προκαθορισμένης διάρκειας

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα αποταμιευτικού χαρακτήρα «Αποταμιευτικό πρόγραμμα προκαθορισμένης διάρκειας», σας εξασφαλίζει το επιθυμητό κεφάλαιο μετά από καθορισμένο χρονικό διάστημα που θα επιλέξετε, για την κάλυψη των μελλοντικών σας αναγκών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν κάθε χρόνο να αποταμιεύουν μέρος των εσόδων τους, για να εξασφαλίσουν από σήμερα το επιθυμητό για αυτούς ποσό σε μια συγκεκριμένη ηλικία και να εκπληρώσουν μικρά ή μεγάλα όνειρά τους. (π.χ. εργαζόμενοι που σε μια συγκεκριμένη ηλικία θα χρειαστούν ένα εφάπαξ ποσό για την εξασφάλιση των αναγκών τους ως συνταξιούχοι, νεαρά άτομα που σε μια μεγαλύτερη ηλικία θα χρειαστούν ένα ποσό για την εκπλήρωση ορισμένων στόχων τους κ.λπ.).

Τα οφέλη που απολαμβάνετε με το “Αποταμιευτικό πρόγραμμα προκαθορισμένης διάρκειας” είναι τα εξής:

 • Εγγυημένη παροχή για εσάς κεφαλαίου μετά από χρονικό διάστημα που εσείς θα καθορίσετε.
 • Ευελιξία
  • στην επιλογή της διάρκειας του προγράμματος (με ελάχιστη τα 10 έτη).
  • στην επιλογή του επιθυμητού ύψους του εγγυημένου κεφαλαίου (με ελάχιστο ποσό τα 3.000€), το οποίο θα λάβετε κατά τη λήξη του προγράμματος.
 • Αύξηση της εγγυημένης παροχής, από τη συμμετοχή του προγράμματος σε τυχόν επιπλέον αποδόσεις.
 • Προστασία της αποταμίευσής σας σε περίπτωση απουσίας σας από τη ζωή πριν τη λήξη του προγράμματος. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα λαμβάνουν τα ασφάλιστρα που έχετε καταβάλλει και τα μερίσματα από τη συμμετοχή του προγράμματος σε τυχόν επιπλέον αποδόσεις.
 • Δυνατότητα μετά το 3ο έτος ασφάλισης
  • είσπραξης των μερισμάτων από τη συμμετοχή του προγράμματος σε τυχόν επιπλέον αποδόσεις.
  • Δυνατότητα είσπραξης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης από το ασφαλιστήριο σε περίπτωση ανάγκης (παροχή δανείου)
 • Προστασία με πρωτοποριακές Συμπληρωματικές καλύψεις για την εξασφάλιση τη δική σας, αλλά και των αγαπημένων σας από ό,τι κι αν συμβεί (έχετε δυνατότητα επιλογής προγραμμάτων Νοσοκομειακής Περίθαλψης, Διαγνωστικών εξετάσεων, καλύψεων Προστασίας Εισοδήματος, Ανικανότητας κ.α.).

2 Σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε την “Αποταμιευτικό πρόγραμμα προκαθορισμένης διάρκειας”

1. Εξασφάλιση. Αποταμίευση χωρίς ρίσκο, με το ποσό της παροχής να είναι εγγυημένο.

2. Πρόγραμμα σταθερού ασφαλίστρου. Το ασφάλιστρο που καταβάλλετε ετησίως είναι σταθερό. Σημειώστε πως όσο νωρίτερα επιλέξετε να ασφαλιστείτε με το πρόγραμμα, τόσο φθηνότερο θα είναι το ασφάλιστρο που θα καταβάλλετε.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Παρακαλούμε συμπληρώστε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τα στοιχεία σας και το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και ο αρμόδιος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ


Προγράμματα
Εθνική & Αποταμίευση