Γιατί να ασφαλιστώ σ’ εσάς;

 ΑΡΙΣΤΟΙ, ΠΡΩΤΟΙ & ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ

Για κάθε νομικό πρόσωπο, για κάθε οργανισμό, ο χρόνος που έχει διανύσει από την ίδρυσή του έχει δημιουργήσει την εικόνα του και έχει δώσει τα χαρακτηριστικά της φυσιογνωμίας του. Δεν είναι τυχαίο ότι οι εταιρίες γιορτάζουν τα 10, τα 15 ή τα 20 χρόνια τους με πανηγυρικό τρόπο, θέλοντας έτσι να τονίσουν τη σταθερότητά τους.
Κάτι τέτοιο ισχύει ακόμη περισσότερο στην ασφαλιστική αγορά, όπου η σχέση ασφαλιστή – ασφαλιζόμενου στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και τη φερεγγυότητα για μια σύμβαση μακροχρόνια, μια σχέση που μπορεί να διατρέχει όλη τη ζωή του συμβαλλόμενου.
Η ιστορία λοιπόν των 20 χρόνων της παρουσίας και της συνεπούς πορείας της Επιθεώρησης Φουφόπουλου, σε άμεση και απόλυτη συνάρτηση με τον υπεραιωνόβιο συνεπή βίο της Εθνικής Ασφαλιστικής, είναι ο πρωταρχικός λόγος που επιτρέπει στο κάθε Έλληνα πολίτη να τους εμπιστευτεί για την εξασφάλιση της ποιότητας της ζωής του, μέσα από ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο ζωής, μια σωστή ασφάλιση αυτοκινήτου ή σπιτιού, ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα και οποιασδήποτε άλλη ασφαλιστική ανάγκη.

ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΦΕΙΕΣ

Συνέπεια, διαφάνεια, άρτια επικοινωνία είναι τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας αυτής της μεγάλης ασφαλιστικής μονάδας.

Πουλάμε από τις εξαιρέσεις, είναι το σύνθημα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν κρύβουμε τίποτα στον πελάτη. Του λέμε πάντοτε τι δικαιούται και τι δεν δικαιούται.

Δεν θέλουμε να υπάρχει καμία γκρίζα λεπτομέρεια, και επειδή ξέρουμε τη δουλειά μας φροντίζουμε να μην υπάρχει ποτέ η παραμικρή ασάφεια.

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ

Οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι έμπειροι κι έχουν πίσω τους μακρύ ασφαλιστικό βίο.
Γνωρίζουν την εταιρία, γνωρίζουν τα προϊόντα, γνωρίζουν τις διαδικασίες και η εντολή που έχουν είναι να τα εφαρμόζουν όλα με σχολαστικό τρόπο.
Πίσω από κάθε ομάδα επαγγελματικών ασφαλιστών βρίσκονται οι πιο έμπειροι managers, που ξέρουν να κινούν τα νήματα και να μεταφέρουν την εμπειρία τους και στους διακόσιους περίπου, ασφαλιστικούς συμβούλους.

ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Ο κάθε ασφαλισμένος έχει στη διάθεση του – για την όποια ανάγκη του – τον ασφαλιστή του 24 ώρες το 24ώρο.

Αρχή της Επιθεώρησης είναι ότι όλοι οι άνθρωποί μας είναι επαγγελματίες. Οι Ασφάλειες είναι η βασική, η μοναδική τους, δουλειά. Και όλοι εφημερεύουν, γιατί αυτό απαιτούν οι ανάγκες της δουλειάς! Πέρα από αυτό η γραμματεία της Επιθεώρησης λειτουργεί καθημερινά από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Αν ο πελάτης για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον προσωπικό του Σύμβουλο, το τηλεφωνικό κέντρο θα του δώσει τη λύση είτε με την on line σύνδεση, είτε φέρνοντάς τον σε άμεση επικοινωνία με τον Συμβουλό του.

ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Όπως αντιλαμβανόμαστε τα πιο λεπτά ζητήματα αφορούν τα προγράμματα υγείας. Με έναν όγκο συμβολαίων που ξεπερνά τα 25.000, έχουμε να αντιμετωπίσουμε κατά μέσο όρο 4.000 – 4.500 περιστατικά το χρόνο, κάπου 100 με 120 περιστατικά την εβδομάδα. Και φροντίζουμε όλα να κυλόυν ομαλά. Ο πελάτης μας εμπιστεύτηκε σε κάποια στιγμή της ζωής του. Εκείνη την ώρα που μας έχει ανάγκη, οφείλουμε να τον κάνουμε να νιώσει ότι η απόφαση που είχε πάρει, τότε, ήταν η σωστή.

Οι περιπτώσεις στις οποίες χρειάζεται να επέμβουμε για να διευκρινίσουμε μια κάλυψη ή οτιδήποτε άλλο είναι σπάνιες, πολύ σπάνιες. Κι αυτό γιατί τα αρχικά συμβόλαια έχουν γίνει σωστά. Το μήνυμα είναι απλό: Διαφάνεια στην ανάληψη, σιγουριά στη ζημιά.

Από την πρώτη προσέγγιση του πελάτη ο άνθρωπος μας ένα πράγμα έχει στο νου του: να βρει το πλαίσιο διασφάλισης ώστε να υπάρχει σιγουριά τη δύσκολη ώρα.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Σε όλη αυτή τη φιλοσοφία, κεντρικό ρόλο έχει βεβαίως η Εθνική Ασφαλιστική. Μια εταιρία που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον πελάτη της και είναι ξεκάθαρη μαζί του όσο δεν παίρνει.Ακόμα και σε περιπτώσεις που είναι αρνητικές γι΄ αυτήν. Η υπογραφή της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι αμετάκλητη και το όνομα της είναι συνώνυμο της πραγματικής εξασφάλισης.

Όταν λοιπόν η εταιρία γνωρίζει τα πάντα από την αρχή – και γι΄ αυτό φροντίζουμε εμείς – δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφισβητήσει το οτιδήποτε.

Αυτή είναι η φιλοσοφία και η νοοτροπία μας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πορευόμαστε 20 χρόνια δίνοντας καθημερινά εξετάσεις.

Και η φιλοσοφία ενός οργανισμού είναι δεδομένη και αφορά όλες του τις δραστηριότητες. Με την υπευθυνότητα, τη σοβαρότητα και τη διαφάνεια που αντιμετωπίζουμε τις ασφαλίσεις Ζωής, αντιμετωπίζουμε όλα τα συμβόλαια, όλων των κλάδων. Πάντοτε κάνουμε τη σωστή και λεπτομερή ανάλυση του τι παίρνει ο πελάτης από εμάς.

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΑ

Ίσως καμία φορά αυτή η επιμονή να μας κάνει λιγότερο δελεαστικούς από τον ανταγωνισμό, αλλά εμείς χτίζουμε αντισεισμικά! Δεν χτίζουμε για το σήμερα, χτίζουμε για το αύριο.

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι κουβαλάμε το βάρος του ονόματος μιας εταιρίας με καθαρό βίο 128 χρόνων, μιας εταιρίας που όπως είπε πρόσφατα και ο Γενικός μας Διευθυντής κ. Σπύρος Λευθεριώτης: δεν είχε δυσαρεστημένους πελάτες ούτε μετά από Πολέμους.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΕΥΚΟΛΑ

Στόχος δεν είναι να πουλήσουμε ένα συμβόλαιο. Στόχος είναι να καλύψουμε έναν πελάτη. Αν αγοράσει κάποιος ένα αυτοκίνητο, θα το κρατήσει πέντε – έξι χρόνια και μετά θα το αλλάξει, την ασφάλεια την κρατάς σε όλη σου τη ζωή, είναι μια από τις πιο μακρόχρονες συμβάσεις. Και καθώς δεν είναι κάτι χειροπιαστό είναι λογικό τα δύσκολα να βρίσκονται μπροστά: τη στιγμή που η εταιρία πρέπει να σε καλύψει.

Εμείς ακολουθώντας πάντοτε και πιστά τη φιλοσοφία της εταιρίας μας, της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα δύσκολα τα φέρνουμε μπροστά: ζητώντας ακόμα και κουραστικές διαδικασίες, θέλουμε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα, έτσι ώστε να κάνουμε εύκολα αυτά που έρχονται στις κρίσιμες στιγμές, και η – οποία – κάλυψη να μην μπορεί να αμφισβητηθεί.

Όσο κι αν αυτό μας στοιχίζει σε χρόνο, σε επιβαρύνσεις ακόμα και σε πελάτες, είμαστε πάντοτε σχολαστικοί γιατί: άλλο να πεις σε κάποιον δεν μπορώ να σε καλύψω κι άλλο να τους πεις δεν σε πληρώνω.

Αυτό εμείς δεν θα το πούμε ποτέ!