Επαγγελματική Πρόσκληση

Σε ποιους απευθύνεται το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου; Ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να ενταχθούν στη μεγάλη ασφαλιστική οικογένεια, να σταδιοδρομήσουν και να αλλάξουν το κοινωνικό και οικονομικό τους πεδίο;

Σήμερα για το 90% των νέων ανθρώπων ο επαγγελματικός προσανατολισμός παραμένει ένα δυσεπίλυτο αίνιγμα και η ένταξη τους στην αγορά ένα πρόβλημα.

Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ

Ο ασφαλιστικός κλάδος μπορεί να δώσει τη λύση στους πιο δυναμικούς, τους σωστά φιλόδοξους, τους εργατικούς και όλους γενικά όσους θέλουν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους, αρνούμενοι μια συμβατική επαγγελματική δραστηριότητα που ίσως τους «εξασφαλίζει» μέχρι ένα σημείο τα απαραίτητα, αλλά δεν τους δίνει τη δυνατότητα για δημιουργία και ανάπτυξη.

«Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»

Εδώ η «ανάπτυξη» και η «αλλαγή της ζωής μας» είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Αρκεί να γίνουν οι σωστοί βηματισμοί και οι σωστές επιλογές.

Ο ασφαλιστικός χώρος μπορεί να αλλάξει το status της ζωής κάθε νέου που παίρνει πρωτοβουλίες και είναι ανοικτός στις προκλήσεις. Μπορεί να τον βοηθήσει να πάει την οικογένεια του ένα βήμα πιο πέρα, έτσι όπως το προσπαθεί κάθε επιχειρηματίας αλλά χωρίς τους κινδύνους και τα ρίσκα μιας επιχείρησης.

Εδώ το ρίσκο το έχει η εταιρία δίνοντας σε εμάς την ευκαιρία να αναπτύξουμε την οξυδέρκεια, την εργατικότητα, την παραγωγικότητα και να έχουμε ένα σημαντικό κέρδος για τον εαυτό μας. Να ξεφύγουμε από τα όρια που θέτει ένας μηνιαίος μισθός.

Μέσα από τον ασφαλιστικό χώρο ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του, τη συμπεριφορά του, τους όρους της διαβίωσης του.

«ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»

Όμως το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου και manager δεν είναι ένα τεχνοκρατικό επάγγελμα που σε κάνει να βλέπεις μόνο αριθμούς και να σκέφτεσαι ψυχρά. Είναι ένα επάγγελμα που σε φέρνει «δίπλα στους ανθρώπους» και σε βοηθά να αναπτύξεις κοινωνικές σχέσεις και δραστηριότητες. Νιώθεις ότι γίνεσαι «χρήσιμος» για τον συνάνθρωπο σου, τον βοηθάς να προβλέπει το μέλλον του κι είσαι δίπλα του στις δύσκολες στιγμές, είτε αυτές μοιάζουν μικρές (π.χ. ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα με υλικές μόνο βλάβες) είτε είναι πολύ πιο σημαντικές και κρίσιμες. Είναι, λοιπόν, ένα επικοινωνιακό επάγγελμα κι ένα επάγγελμα που βοηθά την εξέλιξη και την προσωπική καταξίωση.

ΕΞΕΛΙΞΗ

Είναι τέτοιο το σύστημα, ειδικά στο χώρο του εταιρι­κού δικτύου, του agency, που γεννά τους αρχηγούς από τα σπλάχνα του. Ο κάθε ασφαλιστικός σύμβουλος έχει τη δυνατότητα να νιώσει τη με­γάλη τιμή της εξέλιξης του σε επίπεδο manager.

Δεν είναι εύκολο, μέσα στη σημερινή δομή της αγοράς να καταλάβει κάποιος μια τέτοια θέση και να διοικεί άλλους ανθρώπους. Σε άλλους τομείς της οικονομίας αυτές οι θέσεις προορίζονται για λίγα, εκλεκτά και επιλεγμένα στελέχη που τις καταλαμβάνουν με μεγάλες δυσκολίες.

Εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να εργάζεσαι και παράλληλα να μορφώνεσαι και να εκπαιδεύεσαι για να προετοιμάσεις το μέλλον σου.

Έχεις ένα ελεύθερο, ουσιαστικά, επάγγελμα που σου δίνει ελευθερία στη διαχείριση του χρόνου σου, στον τρόπο που θα κατευθύνεις τη δραστηριότητα σου αλλά και στη διαμόρφωση του εισοδήματος σου.

Κι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα. Κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο χτίζεις το προσωπικό σου χαρτοφυλάκιο. Η δουλειά που κάνεις σήμερα, δεν αποδίδει μόνο αυτή τη στιγμή, αλλά σε ακολουθεί σαν ένα περιουσιακό στοιχείο και σε βοηθά να αυξάνεις συστηματικά τα έσοδα σου. Δουλεύεις σήμερα και αυτό σου αποδίδει και αύριο!

Μοιάζει ιδανική η δουλειά του ασφαλιστικού συμβούλου και manager, και είναι! Είναι, αρκεί να έχει κανείς όρεξη να δουλέψει και να δημιουργήσει.

Είναι εύκολο να μπει κανείς στο χώρο και να δραστηριοποιηθεί άμεσα αρκεί να είναι άνθρωπος συνεπής και εργατικός.

Η εξέλιξη απαιτεί προσπάθεια, κι αφού έχει κανείς τη δυνατότητα να γίνει πρωταγωνιστής αξίζει να κοπιάσει γι’ αυτό.

Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Η Εταιρία και η Επιθεώρηση είναι συνεχώς αρωγοί σε αυτή την απόφαση τού καθενός για εξέλιξη, προσφέροντας το πλαίσιο, τις γνώσεις, τη δυνατότητα επιμόρφωσης.

Ο παλιός ασφαλιστής είναι πλέον ένας ουσιαστικός ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός σύμβουλος που μπορεί να προσφέρει υπεύθυνα ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Παρακαλούμε συμπληρώστε στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τα στοιχεία σας και το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και ο αρμόδιος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ