Καριέρα

Επαγγελματική Πρόσκληση

Στόχος της Επιθεώρηση είναι η κορυφή, την οποία κατακτά οκτώ συναπτά έτη. Η συνέχιση της επιτυχίας αυτής προϋποθέτει την συνεχή επέκταση του δικτύου μας. Επομένως, είναι επιβεβλημένη η στελέχωση της Επιθεώρησης, από ικανά και φιλόδοξα άτομα.

Εσύ που ασχολείσαι ή θέλεις να ασχοληθείς με το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου, έλα με τους πρώτους. Έλα στην ομάδα που θα αναδείξει τις ικανότητες σου και θα απογειώσει την επαγγελματική σου καριέρα.

Στείλτε Βιογραφικό

Δώσε τώρα την ευκαιρία στον εαυτό σου για καριέρα στον ασφαλιστικό χώρο.

Στείλε το βιογραφικό σου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@foufopoulos.gr

Διαχείριση - Εκπαίδευση

Οι Ασφαλιστικοί μας Σύμβουλοι μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες μιας οικογένειας, ενός επαγγελματία ή μιας επιχείρησης και βοηθήσουν στην διαχείρισή τους.

Η εκπαίδευσή τους, τους επιτρέπει να καλύπτουν την κάθε ανάγκη με το μεγαλύτερο δυνατό συμφέρον για τον πελάτη. Ώστε κάθε επαφή μαζί του να αποτελεί αφορμή για αλλαγή στον τρόπο σκέψη του.

Η Καριέρα

Ο νέο-στρατολογηθείς συνεργάτης της Εταιρείας για τους πρώτους 6 μήνες είναι Δόκιμος Ασφαλιστικός Σύμβουλος. Στο διάστημα αυτό, παρακολουθεί ένα θεμελιώδες εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις έννοιες και την ορολογία της Ιδιωτικής Ασφάλισης στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εταιρείας, το οποίο είναι πιστοποιημένος φορέας εκπαίδευσης από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Το Προφίλ του Ασφαλιστικού Συμβούλου

Α. ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Λευκό ποινικό μητρώο
  • Πιστοποιητικό μη κήρυξης σε πτώχευση
  • Εκλπηρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Δύο συστατικές επιστολές

Β. ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ήθος
  • Εργατικότητα
  • Κοινωνικότητα
  • Φιλοδοξία
Η Φιλοσοφία μας

Προσωπικότητα

Ο ασφαλιστικός κλάδος μπορεί να δώσει τη λύση στους πιο δυναμικούς, τους σωστά φιλόδοξους, τους εργατικούς και όλους γενικά όσους θέλουν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους

Εκπαίδευση

Εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να εργάζεσαι και παράλληλα να μορφώνεσαι και να εκπαιδεύεσαι για να προετοιμάσεις το μέλλον σου.

Επιτυχία

Το 30% της παραγωγής του 2011 ήρθε από τους 60 νέους συνεργάτες που ενσωματώσαμε.

Ο Ρόλος

Τα δεδομένα αλλάζουν. Η ιδιωτική ασφάλιση συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στην κάλυψη των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας. Σε αυτό το πλαίσιο αναβάθμισης της Ιδιωτικής Ασφάλισης, ο επαγγελματίας Ασφαλιστικός Σύμβουλος αποκτά ουσιαστικά και θεσμικά τον ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.