Ημέρες Υγείας 2018

Αγαπητοί χορηγοί μας,

 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξή σας στην εκδήλωσή μας « ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2018» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 11- 13/05/2018 στο Ζάππειο Μέγαρο.

 

Εσείς ρωτάτε…… οι ειδικοί απαντούν !

 

Ήταν ανάγκη….…..και το κάναμε πράξη! Τα σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους Οργανωτές αλλά και τους Φορείς που συμμετείχαν, αφού η εκδήλωση  σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με βασικό σκοπό να δώσει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να επικοινωνήσει ανοιχτά με τους ιατρούς και ειδικούς επαγγελματίες υγείας, να θέσει ερωτήσεις σε θέματα υγείας που τον απασχολούν και να λάβει απαντήσεις, με τρόπο κατανοητό και τεκμηριωμένο επιστημονικά, στο πλαίσιο μιας ολιστικής και «ενιαίας υγείας».

 

«Συγχαρητήρια!  Πρώτη φορά έχουμε τη δυνατότητα να ρωτήσουμε κατευθείαν  τους γιατρούς για ότι μας απασχολεί για τη φροντίδα του δικού μας ανθρώπου και γνωρίσαμε από κοντά το Σύλλογο υποστήριξης Φροντιστών»

Μαρία Κ. 42 ετών συνοδός ατόμου με χρόνιο νόσημα

 

«Πολύ ωραία εκδήλωση. Τα θέματα είναι πολύ χρήσιμα, θα έρθω και τις επόμενες ημέρες να παρακολουθήσω τις ομιλίες που με ενδιαφέρουν, πολύ σημαντική πρωτοβουλία»

Άννα Χ. Φοιτήτρια

 

«Πρώτη φορά μία διοργάνωση αγκάλιασε τόσους πολλούς Συλλόγους Ασθενών, μας δώσατε τη δυνατότητα να γνωριστούμε μεταξύ μας !»

Κατερίνα Σ. Εθελόντρια σε Σύλλογο ασθενών

 

«Μάθαμε τόσα πράγματα που δε γνωρίζαμε, πολύ ενδιαφέροντα θέματα, μια τόσο ξεχωριστή εκδήλωση θα πρέπει να γίνεται πιο συχνά, βοηθάει τον κόσμο γιατί ρωτάμε ότι μας απασχολεί, εξαιρετικοί ομιλητές»

Γιώργος Τ.  Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Αυτά και πολλά άλλα είναι τα λόγια που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από πολλούς συμμετέχοντες και ακολούθησαν και γραπτά μηνύματα με το πέρας της εκδήλωσης.

 

Επισυνάπτουμε τον απολογισμό της εκδήλωσης με ενδεικτικές φωτογραφίες.

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://photos.google.com/u/1/share/AF1QipNsSrX_jzRxvVGoiEmwH5_-hmdudGLt502ZQ13G1Pe1ibR0rPhRvKU_FYOeZ721HA?key=bzBmUjZfRTF3S180eEFlWGhsMXlzWWNqNklJVHlR

 

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και τη συμβολή σας στην επιτυχία της εκδήλωσης.Αφήστε μια απάντηση